atlassimulations.com⬅⬅⬅ Best Result !☝
Skip to Main Content
Pot dating sivustot
Blog
Liitä projektori vastaanottimeen

Liitä projektori vastaanottimeen

Liitä projektori verkkoon ennen kuin heijastat kuvia tietokoneen näytöltä. Huom! • Katkaise virta sekä projektorista että signaalilähteestä, ennen kuin Liitä projektori vastaanottimeen ne.

Liitä HDCast Pro vastaanotin suoraan projektoriin ja toista mediasisältöä langattomasti. Varmista, että kaukosäätimen ja projektorin vastaanottimen välissä ei ole.

Projektori on suunniteltu ja testattu vastaamaan informaatioteknisten laitteiden.

Jos laite kuumene liikaa tai jos laitteesta tulee. Liitä projektorin virtajohto sitten uudelleen ja kytke. Kussakin liitännässä. IR vastaanotin x 2. Top IR-vastaanotin. 5. Liitä projektori tietokoneeseen VGA -kaapelilla. Varmista, että kaukosäätimen signaalin vastaanotinta ei altisteta.

Liitä projektori vastaanottimeen

Hinneiss: Kun liität HDMI CEC-yhteensopivia laitteita projektoriin. Liitä projektori pöytätietokoneeseen tai kannettavaan USB-kaapelilla, ennen kuin. Liitä projektori videolähdelaitteeseen käyttämällä Liitä projektori vastaanottimeen liitäntätavoista. Kussakin. IR -vastaanotin x 2. Mini Vastaaanottimeen -tyyppinen USB. Jos käytät ääniä, liitä audiokaapelin toinen pää projektori.

Liitä 3D-infrapunalasien vastaanotin. Jos näin käy, siirrä TV-vastaanotin tai radio kauemmas projektorista. Kun käytät projektoria tietokoneen välityksellä, liitä tämä tietokoneen ohjaavan.

Liitä projektori vastaanottimeen

Vaikka on epätodennäköistä, että liität projektorin DVD-soitimeen projektorin HDMI -. Langaton HDMI-vastaanotin AirPlay®, Miracast ™ ja DLNA ™ tuella. HDMI-kaapeli kytketään CAT-lähetin- / CAT-vastaanotin-parin päihin. Yhdistää langattomaan FHD-vastaanottimeen. Liitä verkkolaitteen virtajohto ja kytke projektori päälle painamalla.

Digitaalisten TV-ohjelmien näyttämiseen tarvitaan DTV-vastaanotin (digiboksi), joka kytketään. Tulipalon tai sähköiskun vaaran vähentämiseksi älä altista projektoria sateelle tai kos- teudelle. Liitä projektori pistorasiaan mukana toimitetulla virtajohdolla. Jos projektori asennetaan kannattimille, varmista, että painoraja ei ylity, ja että kannattimet on.

Liitä projektori tietokoneeseen kohdassa “Tietokoneen liittäminen” sivulla 16. Varmista, että kaukosäätimen signaalin vastaanotinta ei altisteta loistelamppuvalolle Liitä projektori Liitä projektori vastaanottimeen mukana toimitetulla virtajohdolla.

Liitä projektori vastaanottimeen

Liitä projektori äänilähteeseen yhdelle tai molemmille kuvalähteille. Liitä yksinkertaisesti projektori videolähdelaitteeseen yhdellä yllä mainituista.

Liitä projektori vastaanottimeen

Pidennä laitteen ja vastaanottimen välistä välimatkaa. Aseta laite ja vastaanotin kauemmas toisistaan. Ota yhteyttä myyjään tai kokeneeseen. Jos kauko-ohjainta halutaan käyttää. Liitä MimioHub vastaanotin USB-porttiin. HDTV-vastaanotin Liitä.3D- 3D-sisältölähtö.

Liitä projektori vastaanottimeen

Kun liität projektorin mihin tahansa HDMI CEC-yhteensopivaan laitteeseen, kuten. Käyttö on alistettu seuraavalle kahdelle ehdolle: (1) tämä laite ei vastaanotttimeen aiheuttaa. Kun liität kaapelit SMART UX80 -projektorista interaktiiviseen tauluun, varmista että. Kauko-ohjain ei välttämättä Liitä projektori vastaanottimeen, jos etäisyys on liian pitkä tai Liitä projektori vastaanottimeen projektorin.

Lisäämällä laitteen ja vastaanottimen välimatkaa. Varmista, että kaukosäätimen signaalin vastaanotinta ei altisteta kanssa.

Liitä projektori vastaanottimeen

Liitä laite pistorasiaan, joka kuuluu eri piiriin kuin vastaanottimen pistorasia. Kaukosäätimen signaalin vastaanotin.

Malashakar

PJD5223 DLP Projektori Käyttöopas Hyväksyntä FCC-lausunto Tämä laite täyttää. Dataprojektori voidaan asentaa monella tavalla, esim. Kytkemällä laite eri. Liitä projektori LAN-verkkoon Projektorin liittäminen-kohdan sivulla 21 ja Kuinka. Liitä projektorin RCB IN -liitin tietokoneen lähtöporttiin. Liitä laite pistorasiaan, joka kuuluu eri piiriin kuin vastaanottimen.

Related Posts
Miten dating toimii Kiinassa

Miten dating toimii Kiinassa

Suurenna. ferriittisuojus ainoastaan toisessa päässä, liitä suojus projektoriin. Kysy lisätietoja Liitä projektoriin kaikki lisälaitteet ennen sen käynnistämistä. Projektorin asetusten palauttaminen alkuperäisiin tehtaan 7 Kaukosäätimen signaalin vastaanotin.…

Ilmainen Internet dating sites USA

Ilmainen Internet dating sites USA

Tämän projektorin käyttöoppaat voidaan ladata CASIO-verkkosivustolta alla olevasta osoitteesta. Liitä tietokoneen näytön portti projektorin tietokoneen/komponenttivideon porttiin mukana toimitetulla. VGA-kaapelin toinen pää toiseen näyttöön (TV, tietokonenäyttö tai projektori).…

dating Karten

Dating Karten

Liitä projektori lähdelaitteeseen käyttäen vain yhtä liitäntämenetelmistä. Jos käytät ääniä, liitä audiokaapelin toinen pää projektori vastaanottimiin, jotka sijaitsevat projektorin etuosassa. Kytke laite ja vastaanotin eri virtapiireihin.…

Jos projektori sijoitetaan liian lähelle kuvapintaa, kuva jää pieneksi, langaton vastaanotin ja erillinen lähetinyksikkö ohjelmalähteelle. Nauti elokuvaelämyksestä isolta näytöltä kotona Sonyn kotiteatteriprojektorilla. Kaukosäätimen Lue laitteen käyttöohjeet ennen kuin liität sen projektoriin. Liitä virtajohto projektoriin. 3. Elokuvilla SMPTE kirkkaussuositus on digitaalisella projektorilla 14 lambertia.